Creative Life 2019

Het weekend van Creative Life 2019 alweer twee weken geleden. De tijd is omgevlogen en ik moest echt even bijkomen van dit geweldige, intense weekend! Er was zo veel goede energie en waren super leuke reacties. In dit blog een verslag over de sfeer, mijn workshop en beleving van Creative Life.

Texel < > Amsterdam

Donderdag 28 maart: voor ons is het beurs-weekend al begonnen; we mogen gaan opbouwen in de Werkspoorkathedraal. Bijna een jaar hebben Karin (Studio Cooliejoelie) en ik hier aan gewerkt; koffie-date in Amsterdam, samenwerken in de studio van Karin op Texel en dat steeds afgewisseld. We delen de stand op Creative Life, elk voor ons eigen bedrijf. Het ontwerp voor de achterwand moest zowel ‘Cooliejoelie’ als ‘VIVE LA VIEP’ zijn. De achterwand hebben uiteindelijk samen uitgetekend op grote stukken papier. Het opbouwen is spannend, hoe zou alles bij elkaar eruit komen te zien? Maar we zijn blij met het resultaat. ‘s Avonds kunnen we tevreden naar huis, pizza eten en de laatste dingen regelen. Op naar onze eerste dag als deelnemers op Creative Life.

maatwerk beursmeubels: houtenmaatwerk.nl – vloerkleed: lichtenmeubels.nl

Spannend!

De eerste bezoekers zijn binnen. Alles staat klaar, koffie gehaald en best een beetje zenuwachtig. Om en om geven we onze workshops. Deze hadden we allebei al getest in november, maar nog best spannend nu! Iets uitleggen voor een groep zou geen probleem moeten zijn (ik heb 7 jaar lesgegeven op een middelbare school), maar dit voelt anders; op deze mooie locatie en de mensen die zich hebben ingeschreven en dus echt ‘voor mij’ zijn gekomen. De deelnemers hebben de stand gevonden en we kunnen bijna van start met de workshop kleur en interieur. Leuk om even een praatje te maken met de mensen die wat eerder aanschuiven. Na de uitleg -rode wangen, is alles te verstaan- gaat iedereen met interieurfoto’s, garen en een boekje met tips en trics aan de slag. Dat is gewoon het leukste; als iedereen lekker bezig is, mooie dingen gaat maken en de ‘aha’ momenten.

Vergeten

Dat mijn voeten elke dag ontzettend pijn deden door het vele staan ben ik alweer vergeten, dat was het gewoon waard. Wat ik zeker niet ga vergeten is dat elke dag op Creative Life een feest was; de enthousiaste deelnemers, de leuke gesprekken na de workshops, andere standhouders ontmoeten en de perfecte sfeer van dit event op zo’n mooie locatie. Dank jullie deelnemers die meededen in mijn interieur workshops en dank jullie wel organisatie van Creative Life.