INTERIEURADVIES

Interieurstyling en interieuradvies op maat
in en rond Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Utrecht en op Texel

Interieurontwerp 
Vaak blijkt het moeilijk om de juiste keuzes te maken uit het enorme aanbod woonartikelen en de nieuwste trends op het gebied van interieurstyling. Je wilt iets nieuws met je interieur, maar weet niet precies hoe. Samen komen we er wel uit, we kijken naar jouw woonwensen en de mogelijkheden. Het interieurontwerp dat ik maak is met zorg en aandacht uitgewerkt; je krijgt een duidelijk, visueel en persoonlijk plan voor de inrichting van uw woning of werkruimte.

“een duidelijk, visueel en persoonlijk
plan voor de inrichting van uw ruimte”

Werkwijze
Nadat we een afspraak hebben gemaakt bekijken we samen de ruimte(s) en bespreken we jouw wensen. Ik maak foto’s van de ruimtes en zal het een en ander opmeten. Thuis ga ik aan de slag met het maken van het complete interieurontwerp. Het plan bestaat uit moodboards, kleur-, materiaal- en meubelvoorstellen binnen het aangegeven budget. Dit plan zal ik presenteren en zo nodig aanpassen om het volledig naar je wens te krijgen.

moodboard-slaapkamer-interieur-styling-interieur-advies

Aan de slag

Met het interieurontwerp mag je zelf aan de slag gaan om uw woning een make-over te geven. Mocht je dat niet aandurven, dan bied ik de mogelijkheid voor het maken een vervolgafspraak om samen te shoppen voor de juiste woonitems en verf voor de perfecte voltooiing van het project.

Informatie aanvragen
Vraag vrijblijvend meer informatie aan voor een persoonlijk interieurontwerp of stylingplan. Studio VIVE LA VIEP maakt geen standaard adviespakketten, want elk interieuradvies is persoonlijk en geheel op maat. Contact: info@vivelaviep.nl

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar een…

• uitgewerkt ontwerp of adviesgesprek voor uw interieur?

• creatieve interieurstylist?

• samenwerking voor een fotoshoot?

• decoratieplan voor een persoonlijk feest?

Neem dan contact op: info@vivelaviep.nl

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren